Actualizat ianuarie 25th, 2025 5:46 PM
mart. 18, 2015 Daniel Ardelean business 0 1756 vizualizari
Chef’S Table este primul restaurant din afara Manhattan-ului care a primit 3 stele Michelin si, de altfel, singurul din Brooklyn. Jean-Luc Naret, directorul general al Ghidului Michelin intre 2003 si 2010, a fost foarte surprins cand a pasit pentru prima oara si l-a numit unul din cele mai bune restaurante din New York.
Cu toate acestea, ideea de la care pleaca tot conceptul restaurantului este foarte simpla: clientii sunt invitati sa manance direct in bucatarie, pe masa din metal, nu inainte de a-l privi pe Cesar Ramirez cum gateste. Apoi, cheful ii serveste la masa, le vorbeste despre ingredientele folosite si ii priveste in timp ce savureaza meniul.
Fiecare client este servit cu 24 de feluri de mancare: tartine, branzeturi, supe si deserturi, alese de chef. Meniul nu este la alegere si costa 255 dolari de persoana, la care se adauga taxele statului New York, plus bacsisul de 20%.
Chef Cezar a deschis restaurantul intr-o zona deloc populara din Brooklyn, aproape de o piata, astfel incat sa-si cumpere preparate cat mai proaspete in fiecare zi. Restaurantul sau a crescut de la an la an, in special dupa ce a fost descoperit de catre inspectorii Michelin. In prezent, coada de asteptare este de 6 saptamani. La masa chefului incap doar 18 persoane deodata, iar dress code-ul este foarte strict: fara blugi, tenisi, sandale sau pantaloni scurti. Tinuta trebuie sa fie “formal business”.
oct. 07, 2024 0
oct. 02, 2024 0
iul. 22, 2024 0
iun. 30, 2024 0
nov. 04, 2024 0
oct. 15, 2024 0
oct. 15, 2024 0
oct. 10, 2024 0