Actualizat ianuarie 17th, 2025 11:51 PM
mart. 10, 2022 Adrian Popa Actualitate 0 1064 vizualizari
Onoratul Juriu al ediţiei a VIII-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” va fi unul format exclusiv din profesionişti ai artei culinare, exploratori şi promotori ai tradiţiilor culinare româneşti!
Membrii Juriului sunt:
Adrian NEAG – project manager la Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (ANBCT) România, owner la „Chef To Go by Bucatele Socăciței”;
Mircea GROZA – arheolog culinar, autor „Poveştile socăciţei”
Nina RUS – manager Păstrăvăria Rin Romuli, owner „Bunătăţile lu’ Nina”
Bogdan VANDICI – medalie de argint la Olimpiada tinerilor bucătari în 2019
Alexandru ŞANDRĂU – Complex PRESIDENT Băile Felix
Ciprian SOTOC – Opera Events Oradea
Pentru prima dată, pălinca va fi jurizată (şi) separat, de o echipă de specialişti:
Nagy Botond – Zekulhyda Săcueni – 6 medalii de aur la Quintessence 2022
Florian Chişe – Trămuţa Tulca (produs românesc tradiţional)
Balogh Ákos Imre
Fenesi Győző Peter
Printre PREMIILE oferite de Juriu în acest an se numără:
Vouchere valorice Star Stone şi Komfort Wood; Weekend all-inclusive la Complex President Băile Felix; Produse Europlast; Produse Zetea de Transilvania, Familia Darabont şi Phenalex, Pachete-cadou TEC.
Ediţia a VIII-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” va deschide oficial „sezonul” petrecerilor în aer liber din anul 2022, în Bihor! Concursul de preparare tradiţională a porcului, între comunele din judeţ şi invitatele lor, va avea loc sâmbătă, 12 martie, în parcarea ERA Shopping Park Oradea, şi va fi completat (inclusiv duminică, 13 martie) de târgul de produse locale, alimentare şi non-alimentare, „FAIN DIN BIHOR”!
dec. 13, 2024 0
nov. 11, 2024 0
nov. 07, 2024 0
oct. 22, 2024 0
ian. 17, 2025 0
ian. 17, 2025 0
ian. 17, 2025 0
ian. 17, 2025 0