Actualizat noiembrie 22nd, 2024 6:50 PM
dec. 30, 2011 Florin Coman Actualitate, Eveniment, PartyOradea.ro 3 6548 vizualizari
In prezenta a numerosi invitati, oficialitati locale si oameni de afaceri din Bihor, s-a redeschis Restaurantul Oradea, numit acum Butoiul de Aur. Localul este complet restaurat si seamana exact cu cel deschis acum mai bine de 100 de ani. Butoiul de Aur se doreste o replica fidela a Carului cu Bere din capitala. Proprietarul, Florin Panea, a spus ca preturile vor fi accesibile
atat la mancare cat si la bauturi. Dorinta cea mare a Doamnei Maricica Bondici, care ani de zile s-a ocupat de destinele restaurantului, a prins in sfarsit viata. Aceasta a spus in cuvantul de deschidere ca este cel mai fericit moment din viata ei. Bucatele preparate sub bagheta maestrilor bucatari ofera meniuri romanesti, unguresti si internationale. Invitata speciala a dechiderii a fost Delia Matache care impreuna cu mama sa si taraful au facut un show de zile mari cu muzica de petrecere. Printre persoanele importante din Oradea care au tinut sa faca din nou cunostinta, inca de la redeschidere, cu farmecul unui local celebru din oras s-au numarat primarul Ilie Bolojan, managerul Teatrului Regina Maria – Danie Vulcu, seful Directiei Judetene de Cultura – Lucian Silaghi si managerul Muzeului Tarii Crisurilor – Aurel Chiriac. Sala de evenimente are o capacitate de pana la 300 de locuri si este dupa spusele multor invitati una din cele mai frumoase din Romania.
Mai jos puteti vedea o galerie foto ce suprinde in imagini atmosfera petrecerii de ieri seara:
[nggallery id=599]
Va recomandam – GALERIE FOTO – CONCERT DELIA MATACHE SI TARAFUL la Butoiul de Aur
Va recomandam – GALERIE FOTO – PREZENTARE DE LENJERIE INTIMA CHARME la Butoiul de Aur
Va recomandam – GALERIE FOTO – PREZENTARE DE ROCHII ATELIER STEPHAINE la Butoiul de Aur
mart. 09, 2016 0
ian. 04, 2016 1
dec. 05, 2015 0
nov. 08, 2015 0
nov. 22, 2024 0
nov. 22, 2024 0
nov. 22, 2024 0
nov. 22, 2024 0
Restaurant frumos doar personalul trebuie schimbat,incepind cu doamna stafie care patruleaza pe acolo fara rost si scop.Nu asa se administreaza un local sau am revenit in 1985
Tootuusi sa nu fiu prea rea mincarea e buna.
Local frumos, cu multa istorie, care ar avea ce povesti.
Dar, din pacate e populat de oameni tare ciuati
Au cel putin 4 sau 5 liste de meniu, toate cu feluri de mancare identice, dar la preturi diferite ! Binenteles, ca iti da initial meniul cu preturi mai mari. Prin urmare preturile mici sunt doar pentru cunoscatori!
Restaurant este bun pentru cei care vor sa faca foamea: ospatarii vin tarziu la masa (probabil in pauza telenovelelor), apoi pleaca si dusi sunt. Cam la o ora vine si cu mancarea.
Pentru nota de plata iar trebuie sa-i deranjezi.
Chiar imi pare rau, Cafe Royal, asa cum s-a numit odinioara, era punct de referinta in Oradea. Acum este doar un local obscur.