Actualizat noiembrie 21st, 2024 5:37 PM
iun. 22, 2011 Florin Coman Actualitate 0 2411 vizualizari
Dacă întreabă cineva care este afacerea care merge bine în Oradea, răspunsul nu poate fi decât unul: covrigăria! După succesul fulminant al business-ului deschis la colțul clădirii Liceului „Ady Endre” – unde, zilnic și la orice oră, se stă la cozi aproape interminabile pentru cumpărarea unor covrigi – iată că și patronul Irish Pub (de altfel, un local binecunoscut și cu vad foarte bun!) s-a gândit să își diversifice în această direcție oferta. Radu Pentie a „tăiat” o parte a localului său clasic și a transformat-o în covrigărie. Probabil în speranța că se va sta la coadă și pentru marfa lui (gogoși, mini pizza, covrigi etc.).
iun. 08, 2017 0
mai 18, 2017 0
ian. 19, 2017 0
nov. 03, 2016 0
nov. 21, 2024 0
nov. 20, 2024 0
nov. 20, 2024 0
nov. 20, 2024 0