Actualizat noiembrie 24th, 2024 10:54 PM
ian. 15, 2017 Florin Coman Actualitate, business 0 1261 vizualizari
Alertă alimentară cel puțin în Italia, după ce autoritățile competente au anunțat că anumite substanţe din compoziţia uleiul de palmier folosit în fabricarea cremei de ciocolată Nutella ar putea fi cancerigene. Conform Business Insider, în supermarketurile din peninsulă nici nu prea s-ar mai găsi această marcă de cremă de ciocolată după ce, încă din mai 2016, Autoritatea Europeană a Standardelor Alimentare a avetizat că substanţele găsite în uleiul de palmier sunt cancerigene. Iar uleiul de palmier face parte din lista de ingrediente utilizate în fabricarea cremei Nutella. Specialiștii spun că și un consum moderat al substanţelor respective reprezentă un risc pentru copii, iar din cauza lipsei unor date definitive, niciun nivel nu poate fi considerat sigur.
foto – thedailybeast.com
nov. 24, 2024 0
nov. 24, 2024 0
nov. 23, 2024 0
nov. 23, 2024 0
nov. 24, 2024 0
nov. 24, 2024 0
nov. 23, 2024 0
nov. 23, 2024 0