Actualizat noiembrie 22nd, 2024 1:19 PM
ian. 23, 2015 Andrei Şandor business 0 2016 vizualizari
Aproape 200 de clienți pot lua masa, simultan, la pizzeria – restaurant „Emporium” din centrul istoric al Oradiei (str. Moscovei). Localul nu este nou, dar revine în peisaj după o perioadă în care a fost rebranduit în „Cocoșelul Nebun”.
Cu aproximativ 100 de poziții în meniu, bucătari pricepuți și rapizi, și o amenajare interioară foarte plăcută, „Emporium” își propune să atragă și să fidelizeze clienți mai ales prin conceptul de mâncare curată. Patronul restaurantului, Adrian Roman, spune că are ambiția ca, în cel mai scurt timp posibil, preparatele pe care le servește să fie gătite 100% din produse bio. Și, cu toate acestea, la prețuri pe care orădenii să și le poată permite. Cum se poate face asta? Simplu: patronul „Emporium” pregătește un sistem de aprovizionare care să se bazeze din ce în ce mai mult pe carne, vin, legume și chiar pește din gospodăria proprie. „Transabilitate”, ne-a rezumat, aseară, Adrian Roman, intenția sa. Adică clientul știe nu doar cu exactitate ce anume mânâncă, dar va ști cu precizie de unde anume provine materia primă pentru ce a comandat. Deci calitate garantată.
Adrian Roman povestește că a închiriat localul pentru 10 ani și că a decis să păstreze numele original al restaurantului care funcționa aici acum câțiva ani deoarece și-a dat seama din discuțiile pe care le purta cu oamenii în oraș că denumirea „Emporium” încă mai e vie în mintea lor. A investit în reamenajarea parțială a locului: a zugrăvit, a adus mobilier nou și a îmbunătățit echipamentul din bucătărie. Localul are două zone de servire: demisol și subsol. De asemenea, în perioada de primăvară/vară/toamnă, în funcție de vreme, la „Emporium” va funcționa și o terasă (pe str. Barițiu); aceasta are șanse să fie extinsă. Aproximativ 20 de persoane lucrează la acest restaurant aflat la doi pași de Teatrul Regina Maria. Pe lângă oferta clasică de feluri de mâncare și băuturi în orice zi a săptămânii, localul stă la dispoziția celor interesați pentru organizarea de nunți mai mici, botezuri, zile onomastice sau alte tipuri de aniversări.
[nggallery id=2836]
Clienții sunt așteptați de azi, 23 ianuarie, când Restaurantul „Emporium” se redeschide oficial (n.b.: după un eveniment privat de joi seară, când patronul și-a invitat mai mulți prieteni și colaboratori, inclusiv o sfeștanie fiind oficiată) începând cu ora 18. Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0741.268.745.
nov. 04, 2024 0
oct. 15, 2024 0
oct. 15, 2024 0
oct. 10, 2024 0