Actualizat noiembrie 25th, 2024 8:44 PM
apr. 04, 2012 Florin Coman Actualitate 0 1193 vizualizari
Studenții Departamentului Ingineria Produselor Alimentare din cadrul facultății de Protecția Mediuui și-au arătat astăzi priceperea în arta culinară. De la primele ore ale dimineții tinerii, împărțiți în cinci echipe a câte șase studenți fiecare, s-au prezentat la cantina Student’s Place unde s-au pus pe gătit. Până la ora 11.00, studenții au reușit să pregătească o adevărată masă festivă cu bucate tradiționale. De la nelipsitele ouă roșii la salatel, ouă umplute, cârnăciori, drob, friptură, cozonaci îmbietori și diverse tipuri de prăjiituri, studenții au reușit să arate că sunt adevărați maeștrii bucătari.
Reprezentanți ai Comisariatului Pentru Protecția Consumatorului dar și ai Direcției Sanitar Veterinare sau ai Direcției pentru Agricultură au admirat și degustat preparatele.
De acest prilej de sărbătoare au profitat și studenții de la Arte care au expus picturi pe sticlă. În plus, copii de la cercurile de Modelaj – Sculptură şi Pictură pe Sticlă – Iconografie, Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea, au expus 10 icoane, iar copii Ansamblului „Mugurelul” de la Şcoala Dimitrie Cantemir, au recitat poezii și au cântat melodii închinate Învierii.
[nggallery id=815]
nov. 19, 2024 0
nov. 18, 2024 0
nov. 13, 2024 0
nov. 07, 2024 0
nov. 25, 2024 0
nov. 25, 2024 0
nov. 25, 2024 0
nov. 25, 2024 0