Actualizat aprilie 7th, 2025 12:34 PM
oct. 15, 2011 Andrei Şandor Actualitate, Învăţământ 0 2252 vizualizari
Ca final al ediției curente a Săptămânii Erasmus, vineri seara (14 octombrie), la mare concurență cu diversele manifestări pentru fițoșii care preferă mall-urile, într-o clădire din Campusul B al Universității din Oradea (UO) a fost un fel mai aparte de distracție. Cu ajutorul Rotaract Oradea, reprezentanții UO care se ocupă de studenții veniți aici prin programul Erasmus au pus la cale un cooking party. Oaspeții străini au pus-o de o socializare garnisită cu mâncăruri tradiționale din țările lor de proveniență. Cheful gurmanzilor a început pe la ora 19, iar printre bunătățile de pe masă s-au numărat bucate sofisticate și deosebit de rare (cel puțin pe la noi). De exemplu sushi-ul, ardeii umpluți ‘made in Polad’ sau budinca tradițională turcească. Dar gazdele din România nu s-au jenat să etaleze clasica noastră pâine cu untură și cu ceapă sau zacusca. Salate și dulciuri au fost, de asemenea, gătite și prezentate în cadrul serii. Coordonatoarea activității de vineri, Manuela Popovici, a declarat pentru bihorstiri.ro că Săptămâna Erasmus poate fi considerată din nou o reușită. A fost a 8-a ediție, iar în cadrul ei au avut loc activități culturale, dar și sportive și de divertisment. În ceea ce privește gătitul pentru ultima seară Erasmus de la Oradea, creațiile culinare au fost gustate și jurizate, cele două „titluri” puse la bătaie fiind „cea mai bună mâncare” și „cea mai aspectuoasă mâncare”.
httpvhd://www.youtube.com/watch?v=zT-Y8DByw14
[nggallery id=489]
apr. 07, 2025 0
apr. 07, 2025 0
apr. 04, 2025 0
mart. 28, 2025 0
apr. 07, 2025 0
apr. 07, 2025 0
apr. 04, 2025 0
apr. 04, 2025 0