Actualizat aprilie 7th, 2025 4:38 PM
iul. 30, 2011 Florin Coman Actualitate, Monden 1 2941 vizualizari
Pe fundal de muzică și în plină savoare a unor mâncăruri pe care orădenii le pot degusta numai aici, Restaurantul A Nonna Lia (din complexul Corola) de pe str. Meșteșugarilor le promite clienților un nou „tratament” deosebit. În premieră locală, vineri (5 august), de la ora 19, localul va găzdui un show de body painting în colaborare cu Salonul Isis. Proprietara restaurantului, Camelia Pășcui, spune că evenimentul este structurat pe două părți: prezentarea unor personaje de poveste realizate pe fețele copiilor, respectiv machiaje și pictură „pe corpurile unor domnișoare superbe”. Responsabile pentru reușita părții artistice vor fi Ramona Maior (mak-up artist) și Cătălina Burlo (body painting artist). În număr limitat, invitațiile se pot procura contra sumei de 30 lei (care include mâncare și băutură incluse), iar pentru informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon 0755.962.141 și 0749.939.912.
A Nonna Lia – ca acasă la bunica din Italia
Când se vorbește despre un nou restaurant în peisajul orădean, lumea poate fi reticentă. Cu ce mai poate atrage o nouă locație în care se mănâncă și se bea? Din start, având în vedere pregătirea de factură medicală a proprietarei, trebuie menționat că rețetele propuse sunt toate sănătoase. Efectele nocive ale prăjelilor sunt reduse la minimum. Camelia Pășcui se mândrește cu preparatele pe care le oferă, specificul restaurantului A Nonna Lia putând fi stabilit ca unul „pescar”. Motivul: clienții pot gusta o serie de feluri de pește și de fructe de mare, ceea ce constituie o raritate pentru această parte a țării. Iar dacă nu neapărat ingredientele, atunci proveniența și gradul de prospețime. „Peștele și fructele de mare scoase din apă marți dimineața ajung la mine în cursul nopții următoare”, spune proprietara. Aprovizionarea se face de două ori pe săptămână, produsele fiind chiar proaspete. „Nimic nu este congelat, totul e proaspăt”, spune Camelia, menționând că până și „banalul” păstrăv comandat de client este scos din apă numai la cerere. Adică aștepți mai mult să îți aducă farfuria, dar merită! Prețurile meniurilor propuse pornesc de la 20 lei și ajung (cele mai sofisticate) la 160 lei. În fiecare seară de vineri, timpul petrecut aici este garnisit cu muzica live interpretată de Marian Filip și Cristi Rada. Restaurantul A Nonna Lia (str. Meșteșugarilor, nr. 110 – Complex Corola) poate fi alegerea potrivită și pentru nunți, botezuri sau alte evenimente cu mulți invitați. Capacitatea sălii este de 200 de locuri.
aug. 25, 2012 0
mart. 25, 2012 0
mai 06, 2011 0
apr. 30, 2011 0
apr. 07, 2025 0
apr. 07, 2025 0
apr. 07, 2025 0
apr. 07, 2025 0
a ajuns infirmiera de la T la bucatarie-ce igiena-dupa ce mananca banii de pe toti barbatii(si -a lasat falit barbatul),face reclama mascata la Antena Oradea cu acordul sefului;nu spune 2 cuvinte corect gramatical;.a.a.a si abia leaga o fraza-cine a ajuns sa vorbeasca despre medicina si sa faca retete speciale;acum face reclam prin toate ziarele ei de parca nu am sti ce sa manancam-probabil acum toaca banii de pe vreun italian amagindu-l cu afacerea cand toate restaurantele sunt goale sau inchise chiar si in Felix