Actualizat aprilie 11th, 2025 1:25 PM
sept. 17, 2019 Adrian Popa Actualitate 0 1007 vizualizari
Pregătirile pentru „GOOD CHEFS Oradea” – prima întâlnire de lucru a reprezentanţilor industriei ospitalităţii şi ai producătorilor/ distribuitorilor de produse/ servicii gastro şi conexe din judeţul Bihor intră în linie dreaptă!
Pe lângă degustările a zeci de produse tradiţionale (mezeluri, brânzeturi, conserve, legume, fructe, bere, vin, sucuri naturale etc.) şi prezentările de produse şi servicii gastro şi conexe (echipamente Ho.Re.Ca. etc.) – toate exclusiv din judeţul Bihor!, invitaţii vor fi martorii unui LIVE COOKING SHOW de senzaţie, în care îi vor vedea la lucru pe PAUL „The Inkchef” SISERMAN şi pe ADRIAN NEAG.
PAUL „The Inkchef” SISERMAN este, printre altele, Chapter chairman „World Master Chefs Society” România şi Europa de Sud; Ofiţer „Escoffier”; Director regional A.N.B.C.T. Transilvania, Banat, Crişana şi Maramureş; Owner „Inkchef Academy” Cluj-Napoca; Executive Chef & Owner „Ronin Sushi” Cluj-Napoca.
ADRIAN NEAG este Membru fondator al Asociaţiei „Guerrilla Cooking” Braşov; în prezent, Project Manager la A.N.B.C.T. România şi Executive Chef la „Din bucatele socăciței”. Pasionat de bucătărie tradițională şi promotor al bucătăriei transilvănene tradiționale, este redactor de secţiune gastro la Gazeta Braşovului şi gastroart.ro.
Cei doi bucătari sunt cunoscuţi şi ca participanţi la show-ul TV „MasterChef”.
Fiecare dintre cei doi va găti, live, două porţii de mâncare, care se vor vinde la licitaţie către participanţi. Sumele colectate vor fi direcţionate spre unul dintre proiectele „GOOD CHEFS Oradea”, respectiv către promovarea învăţământului dual – în special specializările „Bucătar” şi „Cofetar-patiser” – în şcolile din Bihor.
Din partea Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (A.N.B.C.T.) România, la eveniment vor mai fi prezenţi Ionuţ Guşan, Alexandru Petrescu, Laurenţiu Mâţă şi alţii.
Evenimentul de lansare a proiectului „GOOD CHEFS Oradea” – respectiv prima întâlnire de lucru a reprezentanţilor industriei ospitalităţii şi ai producătorilor/ distribuitorilor de produse/ servicii gastro şi conexe din judeţul Bihor – este organizat de Asociaţia Culturală D’ART Oradea şi Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (A.N.B.C.T.) România, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor (Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, Agenţia de Management al Destinaţiei) şi al Asociaţiei Comunelor din România – Filiala Bihor, în parteneriat cu PHENALEX – „Sănătate din inimă” şi INOX LINE DISTRIBUTION – „Calitatea nu este negociabilă”.
Deoarece numărul de locuri este limitat, participarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitaţie! Orice alte detalii referitoare la eveniment şi participarea la acesta se pot obţine la numerele de telefon: 0744301605 – Nicolae POP, 0751263132 – Radu SILAGHI, 0744535650 – BABICS Laszlo, 0746370566 – Ciprian URS.
mart. 06, 2023 0
iun. 27, 2022 0
oct. 07, 2021 0
sept. 07, 2021 0
apr. 11, 2025 0
apr. 11, 2025 0
apr. 11, 2025 0
apr. 11, 2025 0