Actualizat aprilie 8th, 2025 12:53 PM
mart. 26, 2013 Florin Coman Actualitate 0 2286 vizualizari
Are 39 de ani și a venit hotărât să meargă mai departe în emisiunea-concurs Masterchef. Alexandru Hora este din Oradea și a fost nevoit să învețe să se descurce singur și să gătească încă de la 17 ani. La selecțiile din al doilea sezon Masterchef, acest director s-a prezentat cu o rețetă ca a uimit cei trei spceialiști în de-ale bucătăriei. Alexandru (foto – Facebook) a gătit piept de pui umplut cu brânză de capră, cu crustă de migdale și cu muguri de pin, totul garnisit cu sos de cafea. Omul cu trupul plin de tatuaje a fost lăudat de fiecare membru al juriului. „Foarte aproape de fabulos” și „Impecabil” au fost cele auzite de la chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, în timp ce chef Florin Dumitrescu l-a descris drept un „om determinat”, etichetarea fiind dată după ce juratul a văzut farfuria lui Alexandru Hora. Cu trei de „Da”, orădeanul a mers mai departe în Masterchef, iar marți seara (26 martie) a trecut deja cu bine și proba de dexteritate. Alături de ceilalți aleși în preliminarii, Alexandru a curățat pește și și-a făcut treaba destul de bine pentru a fi trimis pe podium. La fel a pățit și somelierul de la restaurantul „Graf”, Vlad Mureșan, care a reușit și el să curețe pește așa cum se așteptau cei trei jurați severi.
UPDATE – Atât Hora, cât și Mureșan au reușit să treacă și de proba „cartofului”, ceea ce au gătit fiind pe placul chef-ilor care i-au lăsat pe cei doi orădeni să păstreze șorțurile și să se califice mai departe.
nov. 04, 2014 0
oct. 08, 2014 0
iul. 05, 2014 0
iun. 18, 2014 0
apr. 08, 2025 0
apr. 08, 2025 0
apr. 08, 2025 0
apr. 07, 2025 0