Actualizat noiembrie 21st, 2024 5:37 PM
apr. 15, 2014 Florin Coman Monden 0 2346 vizualizari
Imaginea alăturată (foto – Facebook) este creația Soranei Buștea în proba a 3-a, neeliminatorie, din episodul de marți (15 aprilie) a sezonului actual de Masterchef. Așa cum și cititorii se pot întreba, la fel au întrebat și maeștrii bucătari Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu: „La ce te-ai gândit când ai făcut acest aranjament?”. Întrebare fără răspuns căci, după cum însăși studenta orădeancă a recunoscut, e o situație cam rușinoasă. Pentru a putea ajunge la faza „falusului” din ridiche albă, prună, miere și bacon, Sorana a trebuit să treacă cu bine de primele două probe eliminatorii. Și le-a trecut, asemenea celuilalt „orădean”, medicul rezident Anjani Kumar de la Spitalul Județean din Oradea. Ambii orădeni au reușit să presteze pe placul chef-ilor atât în privința tăiatului de legume în cantități industriale (destinate unei cantine pentru săraci), cât și la proba în care vedeta dish-ului a trebuit să fie brânza (de capră, de vacă sau/și de oaie). Sorana și Anjani au fost aleși să meargă mai departe, ei făcând parte din grupul de 22 de concurenți care au rămas în cursă (din 44) în actuala încleștare gastronomică de la Pro TV. În proba a doua, studenta de la Factultatea de Medicină și Farmacie din Oradea a prezentat o farfurile cu papanași de brânză cu sos de vanilie și de căpșuni, iar colegul ei de origine indiană i-a impresionat pe jurați cu telemea de oaie cu sos de curry cu spanac. Această farfurie a fost chiar dată ca exemplu pentru alți concurenți mai puțin inspirați. În mod cert, însă, ce puțin prin aranjamentul nu foarte dibaci, la proba din finalul episodului de marți, Sorana a dezamăgit. „Noroc că nu e probă eliminatorie!”, a tunat chef Sorin Bontea.
feb. 10, 2020 0
mai 02, 2017 0
apr. 11, 2017 0
mart. 21, 2017 0
dec. 29, 2020 0
aug. 01, 2018 0
iun. 28, 2018 0
iun. 27, 2018 0