Actualizat noiembrie 22nd, 2024 3:12 PM
dec. 07, 2012 Andrei Şandor Actualitate 1 1588 vizualizari
Cârnați, sarmale, fripturi și diverse „porcării” pregătite ca la carte au putut fi degustate joi, în urma unei acțiuni culinare derulate la cantina Universității din Oradea. 50 de studenți de la Inginerie şi Management în Alimentaţia Publică şi Agroturism (Facultatea de Protecţia Mediului) au îmbrăcat șorțuri de bucătar și au lăsat rechizitele la o parte pentru a pune mâna pe cuțite, mirodenii și altele necesare făcutului de mâncare. După ediția de Paște a evenimentului de bucătărie, studenții au arătat că se știu și la preparate tradiţionale de Crăciun şi Anul Nou. Mâncărurile pregătite au fost etalate și degustate la Students’ Place, atmosfera de acolo fiind creată și cu implicarea unor studenți de la Cosntrucții și Arhitectură, care au împodobit sala astfel încât ea să poată găzdui nu doare platourile cu de-ale gurii, ci și creații ale colegilor lor de la Arte.
[nggallery id=1389]
nov. 19, 2024 0
nov. 18, 2024 0
nov. 13, 2024 0
nov. 07, 2024 0
nov. 22, 2024 0
nov. 22, 2024 0
nov. 22, 2024 0
nov. 22, 2024 0
Dieta noua in Oradea se numeste Alimentatia Controlata Biochimic, lansata acum citiva ani